Saturday, February 7

Shopping day

Salam.
Pada hari khamis, kid jie n min g shopping sakan kat giant. Ble dapat duit dari captain kami pun ape lagi, bergerak terus ke giant. Mule2 ambk r satu troli, then ble jalan-jalan, ambik barang tu, barang ni, pergh, x muat. kne gne 2 troli. hahha. pe lagi, min pun ambk troli satu lagi. then jalan2 lar kami di giant tue. huhu.. kebetulan pulak mase tu ujan lebat gle, so, lepak r lame2 kat situ. Ble nk bayar klakar gle, bayangkan, sorang casher n 2 org tkang pmbukus plastic yang tolong. hehe. so, kaunter tu, 3 orang yg handle. heheh.. bayangkan lar, 2 troli shopping sakan. hehe.. So, total shopping ritu de r dalam RM500.. Then nk wat balik satu masalah plak. mana xnya, nek kereta kelisa, barang macam kne letak dalam lori. haha.. tapi muat r.. hehe. mese tu plak jalan jam. kid malas nk redah jam so, kteorang lepak makan KFC jap. agak kekenyangan r mse tu.. huhu...

4 comments:

Helmi Razali said...

woo, hebatnya. family kitorang paling banyak pernah 3 troli penuh. ha ha. stok 2 bulan terus.

tapi kat malaysia boleh la,
kat sini kene masuk dalam plastik sendiri. so jenuh la nak habis kalau shopping bebanyak

Elkay said...

twisties ader e476..
check kat tenet..

Ruzaini Rahin said...

woooii..shopping tak igt uktak dah ko ni...check E476!!

akid said...

thanks for ur concerned..