Saturday, April 3

outing hari jumaat

salam.
minggu ini tidak begitu busy seperti minggu-minggu lepas. jadi x banyak perkara yang boleh difikirkan di kepala ini. jadi untuk membalas minggu-minggu busy itu, kami seperti biasa lima watak dan ditambah dengan 2 lagi watak menyertai satu outing yang sangat seronok. selepas menunaikan solat jumaat, kami terus shoot ke times square.

apa tujuan kami? pe lagi, it is karaoke time. dari 2.30pm sehingga 5.30pm ditambah dengan hidangan lunch yg sangat hebat, spagheti corn sauce. haha... melalak punya melalak hampir kehilangan suara ketika itu. apabila habis 5.30pm, ak naz dan abe meneruskan agenda kami untuk menonton wayang.

movie apekah yg kami tonton? haha.. clash of the titans.. not bad r cite ni, cume lebih kurang dengan percy jackson &lightning thief. clash of the titans ni cte sal scene lama skit, meB tu yg nmpak best kot. kepada yg nk tgk cite nie, aku nasihatkan study la dlu apa itu zeus, hades, medusa, poseidon.. mereka ini sume greek ancient. nasihat, jangan ikut-ikut sangat cite ni, just sebagai hiburan cukup. :)No comments: