Friday, June 12

award

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.
= okies

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
= alkisah bermula di kiub 19 n 20 dorm Jaya Kolej MARA Kulim. Aku tidak mengenali beliau pada mulanya, akan tetapi setelah hari-hari bosan melihat wajahnya berada di kiub ku, ak pun mula kenal akan beliau ini. Hehe.. Dan akhirnya, pada sem2, kami ditakdirkan untuk berada didalam satu lecture. So, makin lama-makin rapat diriku mengenali beliau. Atlast, diriku berharap beliau sukses terhadap segala perkara yang dilakukannya. Itulah dia UNCLE!!

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)


1. online
2. movies
3. bowling
4. tennis
5. travelling
6. peminat setia pasukan bola sepak selangor
7. paling malas bab studi
8. boleh survive kat mne-mne pun
9. mudah perasan
10. over confident

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.


penerima award seterusnya adalah.....

a) syg
b) syaza
c) farihin
d) nadia liyana
e) atikah rahim
f) dayana

1 comment:

nadialiyana said...

ade award utk anda juge..tgk post award!oke?