Wednesday, April 29

xtiviti slpas 2 paper

salam.
alhamdulillah, 2 paper sudah lepas. tinggal lagi 3. huhu.. so, cam bese lar, ble lepas paper, kami akan mencari apa-apa aktiviti yg bersesuaian untuk dilaksanakan. maklumlah, apabila penat memaksa otak bekerja, kita harus juga memberi hadiah kepada otak untuk berehat. so, hari ini baru kami menjawab kertas mechanics. actually dis subjct xde lar susah sangat, tpi disebabkan kami x studi btul-btul, 3 malam dok sibuk menghafal rumus-rumus extravaganza. huhu... setelah kami berbincang dan bermesyuarat, kami bersetuju untuk pergi mandi sungai. APA? MANDI SUNGAI?
pergh.. yea, kami pergi mandi sungai. so, xnak cakap banyak, just nk share gambar-gambar yg sempat ditangkap semasa kami menjelajahi hutan-hutan gombak untuk mendapatkan port mandi yg sangat istimewa.

u/p: kid, naz, g, pnjg n pali.

perjalanan ke sungai

kene meredah sungai untuk ke port yg lebih best

pali

semasa bermandi manda

mandi-manda 2

diriku selepas kesejukan

kepoyoan msing-masing terserlah

depan kamera

ak dicampak!!!!

berehat di jeram

sangat best!!!

10 comments:

_naJw@_~. said...

gombak celah mane ade tmpt yg besh ni?huk3..org gombk saje tp xtawu plak kwujudan sg2 yg stil bersih smp korg ley g mandi mande neyh..
jeles2..
area ne ni?!!nk pg loh..hee

Afiq said...

pergh!! layan hbis!! kid,nnt bwk r aku g skali..aku xpnh mrasa mndi sg ni..huhu..

akid said...

najwa : kat ngn kem raudhah gombak, tpi atas skit r.. tempat tu x rmai org

afiq : boleh2, xde hal. tpi klu membe2 korunk de transport sndiri lgi senang.

Afiq said...

tnggu aku dgree lu.. nnt aku bwk LRT!! sng ckit.. bley g ramai2.. btol x?? huhuhu...

Elly Elinna said...

beshnye~

Ruzaini Rahin said...

waaaa..best nya..kat MIIT xdpt cam ni..rugi lolz..so ko kena bwk aku laa..leh? regarding kita tgh xm..wish u all the best..gud luck..=P

akid said...

ruzaini: xde hal.. spe yg nk g mndi sungai, gtau je.. hik2... gud luck t0o..

afiq:LRT? ko buat r dlu station kat situ dlu ek. hahahaha

elly: mmg best!!

AlwaYs In mY miND said...

askum... nie farah... mase bang kid berehat kat jeram tu ade muke skit cam lah ahmad... tp jgn prasan sngat hehehe....

juansyahmi said...

thanks akid

elya~nadia said...

waaahhh.. akid..
jlos seyh sama kamu..

mcm da abes exm jerk.. haha..