Saturday, May 30

Tiket MU

Assalamualaikum.
Huh, lame da x menaip kat sini. Hehe.. so, di malam yang agak dingin ini, just nk share ngan kalian bahawa diriku ini telah pun membeli tiket Malaysia vs Man Utd yg akan berlangsung di Stadium Bukit Jalil pada 18 July kelak. Baru-baru ini, pada perlawanan akhir Piala Juara-Juara Eropah, Barcelona vs Man Utd, kemenangan 2-0 Barcelona keatas Man Utd sangat mendukacita kn diriku ini kerana diriku ini adalah penyokong Man Utd. Tapi apekan daya, adat permainan, ada menang ada yang tewas. So, tahniah kepada pasukan Barcelona dan penyokong Barcelona dan kepada anti pasukan Man Utd kerana berjaya menyaksikan pasukan ini tewas di tangan pasukan Barcelona.

Kepada rakan-rakan, kid mengajak anda untuk turun ke bukit jalil utk menyaksikan perlawanan persahabatan ini. Sama-sama kita menyokong pasukan kebangsaan kita yang insyallah mampu untuk mengekang asakan daripada antara pasukan terhebat dunia, Man Utd. Hik2.. kepda mereka yang da bli tiket tu, contact2 lar gue, leh jumpe kat sane nnt ea.

jumlah tiket yg dibeli bernilai RM400

tiket perlawanan diriku

RM 98.00 tu

3 comments:

Kelambu said...

so sad.. MU boleh main bola 10 minutes je ke?

akid said...

wat do u mean?

aku yg bernama NADIA A JALAL said...

klu la sy blh ikt....
teringin sgt nak tgk mu's players perform....