Tuesday, November 16

own value award


alhamdulillah, berkat kesabaran dan keikhlasan diriku dalam menyampaikan cebisan pengalaman kepada pembaca setia blog ini membuahkan hasil apabila aku dianugerahkan awards yang antara sangat bernilai.
xnk bercerita lebih panjang, aku juga akan menghadiahkan award ini kepada blog2 yg active sebagai sumber penaik semangat dalam bidang ini. kepada mereka yang tidak dianugerahkan, jangan putus asa, tempoh perjalanan masih lagi panjang. gunakan masa dengan sebaik mungkin.


7 comments:

b O N g F a R a said...

akid!!
thanx for the award.
really appreciate it.
uih, x sngke plak de award2 lam berblogging ni ek.
btw, thanx again. terharu ar.hehe :)

Syaza Izura said...

hehe..tenkiu!=)

Syed Fauzi said...

TQ the award=) boleh masuk kan dalam resume ni ;)

miss eyntan said...

errr.. yg akid ade mention nama yg tu ke yg dpt? if btul, thank you.. :) sory ye bru nk berjinak2 dgn dunia blog.. :)

angah-atih-abg said...

tQ kid...huhuhu...
nak tru ayat gee gak tp lain sikit..

nak trus masukkan kat dlm resume..huhuhuhu...

syazwan akid said...

no problem0o guys.. :)
have a nice day

acab norariff said...

Thanks Akid!....sorry lambat claim...internet agak selow selepas bill tidak dibayar :P

heheheh THANKS AGAIN!!! :D