Sunday, January 16

faster & season of the witch

Assalamualaikum.
ari ni just nak share i pi tengok wayang dua cerita ni. Akhirnya dapat gak i balas dendam untuk menonton movies selepas penat seminggu dua mengharungi minggu-minggu pertama belajar untuk semester ini. Well, mcm biasa, i pi KLCC sorang-sorang. Haha.. Mesti pelik kan. Bukan apa, i suka tengok sorang-sorang sebab kalau tengok ramai-ramai energy kawan-kawan ni lebih. So, nnt akan timbul la kebisingan dalam panggung dengan lawak-lawak, perbualan, pergaduhan popcorn dan juga bunyi hp. Terus terang, i x suke semua benda tu.

Seolah-olah kita x hormat dengan penonton lain, i tau, masing-masing bayar tiket, tpi iu sivik. Kepada membe2 umah apt 701, post ini bukan ditujukan kepada kalian. ia ditujukan kepada membe2 i yg lain. So, jangan terasa k, kalau terasa faham-faham sendiri. Kepada yg nk tengo wayang dengan i makesure, start je cite, jatuh hukum wajib tutup mulut sampai cite tu abes. haha... First i tengok cite faster, the rock berlakon. pergh.. macho seyh. Untuk cerita ni i bagi 3/5. Xmo cerita sinopsis, kalau u all rasa da 18 u all boleh pi tengok. hehe..

Then i tengok cerita kedua yakni season of the witch. Untuk cerita ni i bagi 3/5 gak. so, terpulang la pada u all nk pi tengok ke x. Tapi not bad r sebb ada unsur-unsur lord of the rings sikit. hehe.. Kadang-kadang i akan tutup mata tengok cite ni sebab  takut hehe xde la, i takut terkejut je, sebab akan ada scene-scene yang sangat menakutkan. k la, cukup sampai sini,

the rock da gemok
nicolas nmpk tua

3 comments:

Izza Arsyika said...

La.kat sini ada Green Hornet je yang kami "terpaksa" tengok untuk membuang masa.


Saya setuju dengan sikap menghormati penonton lain. I pun tak suka orang yang buat bising time I tgk citer; kadang2 tu sampai dorang kunyah popcorn dengan kuat pun, i dah bad mood dah ><
(tapi,masamuda2 dulu, ada je buat bising sekali sekala)

Mak aih,besar giler biceps The Rock!

sissyira said...

salam

best tak citer ni?

ziarah rakan yang saya follow :D

fazreen tan said...

dah bpe kurun dah aku xdpt tgk wayang.. uuwaaa...