Friday, January 28

roti tisu

Hari tu, we all family teringin nak makan nan tandoori. Pergh.. i pun apa lagi suka la gak sebab da lama x makan tandoori ni. Actually ada tujuan masa nk makan kt luar ni, just nk pass letter kat my aunt so, we all decide untuk lepak sekali kat salah sebuah restoran di USJ 10 Taipan yakni Kayu Nasi Kandar. Mmg x plan, biasanya i dengan adik i akan amek nan tandoori, my mum ikut mood, mase tu die amek nan tandoori gak. My dad suka sangat dengan Rawa Tosei.

Tapi mase tu i rase macam nk tukar menu je, so, apa yang terlintas kat kepala i, i order.. Mase tu, makanan yang terlintas adalah roti tisu. i order.


10 minit kemudian...


Nah, amek ko. Bapak besar roti tisu ni. Apatah lagi nak perhabiskan sorang-sorang. X sanggup nyah. Haha.. Slow-slow i kunyah sampai ambes roti ni. Gambar ade kat bawah. U all boleh la tengok ek. :p
tata...

3 pinggan daun pisang
ini restoran

5 comments:

sfatimahzj said...

besarnya...tapi roti tisu nipis je kan..hehe

Izza Arsyika said...

Ntah nya, nipis je kan? aduhai. tensen aku bila orang laki makan ciput je ><

Along Usop said...

roti telur kat segamat depan Jakel tu die gulung macam gunung.. so pakai satu pinggan je.. comel je.. =)

muhammadthoriq said...

mak aih, smpai 3 pinggan die kebas. yg aku penah mkn die menggunung ke ats.

Shariz Azalea said...

kdai kayu nasi kandar ni kat pusat komersial sek 7 pun ada.. sama mcm tu jugak roti tisu dy~~ masa dy tgh buat, kitorg pikirkn roti ape la yang tinggi sgt tu~~ amik ko, skali datang kat meja kitorang~~ mmber yang order.. masa tu mcm pakat ramai2 nk tukar meja~~ haha~~ semua org tgk kowt~~ time tu nk tgk fifa~~ ;))