Sunday, December 19

harga blog

Lepas makan dinner tadi, i saje jalan-jalan tengok blog orang, then ada satu blog ni from w a f e e die ada post satu artikel mengenai value website kita. So, i pun saja-saja la test nk menghilangkan bosan, value blog i mencecah RM13k. Sape nk beli? i nak jual ni, leh pi holiday kat London ni. hehe.. RM13k ni pun xde la hebat mana, mesti ada dikalangan bloggers yang singgah sini then cuba, alue u all mesti lebih tinggi dari ni.  Hehe.. i pun baru nk berjinak-jinak balik untuk memfofularkan blog ini. Chill...  

kepada sesiapan nk mencuba leh r visit ni : biz information

1 comment:

faezah sudah... said...

cepat2 dtg uk. pekja bwk jalan2 :)