Friday, December 10

nak sms free?

Hari ini sy sangat berbaik hati ingin berkongsi kepada semua pembaca blog ini. Kepada mereka yang mungkin kehabisan kredit tetapi sangat urgent untuk menghantar sms, boleh la guna website ni. Nak hantar sms ke mana-mana talian di Malaysia, free je, tpi limit r dalam 35 sms per day. Ala, boleh la daripada xde kan kan kan. Nak cuba, sign up web ni (klik pada gambar), then try sms (012365_3352) kt owner blog ini. Msg la terima kasih ke, x mengharap, tapi kan elok tu :) 

3 comments:

miyoshu212 said...

wow...!best la..btw tengs sbb share... :)

Shariz Azalea said...

best3~~~
thanks btw~~
tp kan, qia malas nk guest satu no kat tgh tu~~
so say thanks kat sni je la ea~~ ;p

syazwan akid said...

miyoshu, no problem0o..
qia, xyah guest, mmg da cukup nombor tu.